Tgrt Haber

Cip bir anda kayıp istinat duvarından düştü! Kaza anı kamerada

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
08 Ocak 2024 06:00 - Güncelleme : 08 Ocak 2024 06:09

Bir anda geriye kaymaya başlayan cip istinat duvarından düştü. Biri ağır 3 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Bayburt​'ta sürücüsünün kontrolünü yitirdiği cipin istinat duvarından düşmesi sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralanırken yaşanan kaza​ güvenlik kamerası tarafından anbean kayda alındı.

Aanadolu Ajansı'nın aktardığına göre Gülten K. (49) idaresindeki 06 FE 2466 plakalı cip​, Zahit Mahallesi Mamur Sokak'ta rampayı çıkıp kavşaktan dönmek için durduktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda geriye kaymaya başladı. Kontrolden çıkarak hızlanan araç yaklaşık 4 metre yükseklikteki istinat duvarına çarptıktan sonra  bina girişine düştü.

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kazada, sürücü​ ile araçtaki Oya Pelin B. (28) ve Çimen K. (33) yaralanırken çevre sakinlerinin ihbarı üzerine kaza yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. 

Ekiplerin çevredeki vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkardıkları yaralılar Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çimen K'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...