Tgrt Haber

Çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden sürücü tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Aralık 2023 22:18 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 22:43

İstanbul Esenyurt’ta sokakta çocuğuyla yürüyen kadını taciz eden şüpheli, ekiplerin sıkı çalışması sonucu yakalanmıştı. Taciz şüphelisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbulEsenyurt​'ta 29 Kasım tarihinde gerçekleşen olayda; sokak üzerinde aracıyla seyir halinde olan sürücü​ F.K., kucağında çocuğunu taşıyarak sokakta yürüyen kadına yaklaşıp eliyle taciz​ etti.

KADIN​ BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Kendini bilmez bu sürücü daha sonrasında aracını hızla sürerek kayıplara karışırken neye uğradığını şaşıran kadın ise bir süre sonra yürümeye devam etmiş, yaşanan o anlar ise sokaktaki bir güvenlik kamerasına yansımıştı.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri plakadan şüphelinin kimliğinin tespit etti. Adresi tespit edilen F.K., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan F.K., adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Şüpheli çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, şahsın tutuklandığı haberini ise İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...