Tgrt Haber

Çocuklar, park halindeki araçları itip eğlenirken faciadan döndüler

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ağustos 2024 18:36 - Güncelleme : 20 Ağustos 2024 18:37

Muş'ta site içerisindeki otoparkta park halinde duran araçları hareket ettirme oyunu oynayan çocuklar son anda faciadan döndü. Haraket eden aracı durduramayınca dehşet anları kameraya yansıdı.

Muratpaşa Mahallesi'nde otoparkta oynarken çocuklar park​ halindeki araçları iterek güç denemesi yapmak istediler. İttirdikleri bir araç kontrolden çıkınca korku dolu anlar yaşadılar.

Aracın hareket ettiğini fark eden 13 yaşındaki bir kız çocuğu, aracı durdurmak için harekete geçmesine rağmen otomobili durdurmayı başaramadı. Olaya dahil olan ve yaşları 10 ila 12 arasında değişen üç çocuk​ da sırayla otomobilin arkasına geçerek aracı durdurmaya çalıştı. Olay sırasında çocuklardan biri, otomobil​ ile duvar arasında sıkışmaktan ani refleksle kurtuldu.

Çocuklar, park halindeki araçları itip eğlenirken faciadan döndüler - 1. Resim

BİNA DUVARINA ÇARPARAK DURDU

Araç, sitedeki bir binanın duvarına çarparak dururken, şans eseri olayda kimse yaralanmadı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu anlar, izleyenlere büyük bir korku yaşatırken, araçta ise maddi hasar meydana geldi.
O anlar ise güvenlik kamerası ile anbean kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...