Tgrt Haber

Polislere hain pusu: Çocuklara şeker dağıtırken ateş açıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Nisan 2023 18:32 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 18:43

Tekirdağ’da Ramazan Bayramı sebebiyle sokaktaki çocuklara şeker dağıtan polislere ateş açıldı. Hain saldırıda kimse yaralanmazken anons sonrası bölgeye 50'ye yakın polis sevk edildi.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde polis​ ekipleri, öğle saatlerinde sokakta oyun oynayan çocuklara şeker dağıttı. Çocuklara şeker dağıtan polis ekiplerini karşılarında gören B.D ve T.D. yanındaki taşıdıkları silahla bir anda polislere ateş etmeye başladı. Hain saldırının ardından silahı ateşleyen B.D. ve T.D. olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

SAKLANDIKLARI YERDE KISKIVRAK YAKALANDILAR

Saldırının anons edilmesiyle bölgeye 50’ye yakın polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olayın gerçekleştiği bölgede her yeri didik didik arayarak silahı ateşlediği iddia edilen B.D’yi kısa süre içinde çatı arasında saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı.

SALDIRGANLARIN YAKINLARI ZORLUK ÇIKARTTI

B.D’nin polis aracına bindirildiği esnada yakınları ise polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Polis ekipleri mahalleye giriş ve çıkışları kontrol altına alırken, B.D’nin yanında bulunan T.D ise olaydan bir saat sonra polis ekipleri tarafından saklandığı yerde gözaltına alındı.

Polislere hain pusu: Çocuklara şeker dağıtırken ateş açıldı

KİMSENİN YARALANMAMASI TEK TESELLİ OLDU

Polis ekipleri olayda kullanılan silahın bulunması ve olayla ilgili başka kişi ya da kişilerin bir bağlantısının olmadığını araştırmak üzere geniş çaplı soruşturma başlattı. Yaşanan olayda kimsenin yaralanmaması ise tek teselli oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...