Tgrt Haber

Çocukların gözü önünde eski eşini defalarca bıçakladı

28 Kasım 2022 08:44 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 08:49
Çocukların gözü önünde eski eşini defalarca bıçakladı

İstanbul’da bir kadın eski eşi tarafından çocuklarının gözü önünde sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Kanlar içinde yerde kalan kadına sağlık ekipleri tarafından müdahalede bulunulurken çocuklar korku dolu anlar yaşadı.

İstanbulEyüpsultan’da gece saatlerinde meydana gelen olayda  karısından  bir süre önce boşanan koca dehşet saçtı. Gece saatlerinde evine giden eski karısının önünü sokak ortasında kesen cani eski koca daha sonra çocukların gözü önünde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve gözü dönen adam çocuklara aldırış etmeden yanında getirdiği  bıçakla  eski karısını defalarca bıçaklamaya başladı.

ÇOCUKLAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Kadın kanlar içinde yere yığılırken çocuklar ise korku dolu anlar yaşadı. Durumu gören mahalle sakinleri olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırdı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...