Tgrt Haber

Çocukların süs havuzundaki tehlikeli oyunu

23 Haziran 2016 14:27
Çocukların süs havuzundaki tehlikeli oyunu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Turgut Özal Parkındaki süs havuzunda serinlemeye çalışan çocuklar tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Serinlemek için havuzda yüzen onlarca küçük çocuk, adeta ölümle oyun oynuyor. Denetimlerin düzenli bir şekilde yapılmadığı parka akın eden küçük çocuklar, ramazan nedeniyle parkın ıssız olmasından da faydalanıp süs havuzlarına giriyor. Tamamı beton olan ve birçok kademeden oluşan havuzlara kontrolsüz bir şekilde atlayan ve yaşadıkları tehlikenin farkında olmadan yüzen çocuklar, birbirleriyle şakalaşırken de büyük tehlike yaşıyor. Bazılarının elbiseleriyle, bazılarının da elbiselerini indirip havuza girdiği görülen küçük çocukların bu tehlikeli oyunu her gün tekrarladıkları öğrenildi. Çocukların ölüm oyununa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin duyarsız kalması ve denetim yapmaması ise dikkat çekti.  Bu tehlikeli oyunun farkında olmadan arkadaşlarıyla birlikte süs havuzunda yüzen bir çocuk, "Hava çok sıcak, deniz yok diye burada yüzüyoruz. Allah bize hikmetinden havuz vermiş" diyerek havuzda yüzmeye devam etti. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...