Tgrt Haber

Çorlu'da skandal görüntü, köpeği araca bağlayıp metrelerce sürükledi

22 Kasım 2016 23:51
Çorlu'da skandal görüntü, köpeği araca bağlayıp metrelerce sürükledi

Çorlu'da bugün çekilen bir görüntü tam anlamıyla 'vahşet' ve 'skandal' niteliğindeydi.

Çorlu'da 39 EH 155 plakalı aracın, bir köpeği arabanın arkasına bağlayıp metrelerce asfaltta sürüklediği görüntüler tam anlamıyla skandal niteliğindeydi. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in ulaştığı bilgilere göre, Çorlu'nun Kore Mahallesi'nde çekilen görüntülerde zavallı köpeğin çaresizce kendini yere bıraktığı ve hiç bir şey yapamadığı görülüyor.

AMATÖR KAMERAYLA OTOBÜSTEN GÖRÜNTÜLENDİ

Çorlu'da meydana gelen bu vahşeti, otobüsle seyreden bir hayvansever görüntüledi. Tüm çabalara rağmen durmayan vicdansız sürücü, köpeği asfaltta sürüklemeye devam etti. Kısa sürede sosyal medyada da büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası vatandaşlar, polis ve savcılardan yardım isteyerek bu vicdansızlığı yapanların bulunmasını talep etti. Görüntüyle birlikte, BİMER başta olmak üzere bir çok platformdan suç duyurusunda bulunan hayvansever ve vatandaşlar, 'Bu görüntüleri görmekten artık bıktık, gereğinin yapılması ve en ağır cezanın verilmesini talep ediyoruz. Bu hayvanlar da can taşıyor ve yaşama hakları var' diyerek yetkililerden yardım istediler.

Büyük bir vicdansızlıkla karşı karşıya kalan köpeğin akıbeti ise henüz bilinmiyor. TGRT Haber - Semih Bişkin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...