Tgrt Haber

Çorlu'da SMA'lı 11 aylık bebek için konulan kumbaranın 10'u böyle çalındı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Aralık 2023 13:53 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 13:53

SMA'lı 11 aylık bebeğin tedavisi amacıyla konan 100 kumbaradan 10'u çalınınca ekipler incelemeye başladı. Görüntülere yapılan hırsızlıklar böyle yansıdı.

Tekirdağ​'ın Çorlu​ ilçesinde, SMA​ hastası 11 aylık bir bebek için iş yerlerine konulan bağış ve yardım kumbaralarının bir kısmı çalındı.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde SMA Tip-1 teşhisi konulan Yağız Batu için Tekirdağ Valiliği tarafından verilen izinle yaklaşık 2 milyon doların toplanması amacıyla yardım kampanyası​ başlatıldı. Bunun üzerine Çorlu'daki iş yerlerine aile tarafından 100'e yakın yardım ve bağış kumbarası konuldu. Bu bağış kumbaralarından 10'u çalındı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlıkların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...