Tgrt Haber

Çorlu'da uzman çavuş dehşeti! Sokakta kurşun yağdırdı, 2 kişiyi vurdu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2023 12:19 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 12:29

Çorlu’da kız arkadaşıyla buluşan uzman çavuş, kadının yakınları tarafından tekme ve yumruklu saldırıya uğradı. Silahını çeken şahıs amca Ü.S. ve yeğeni Ş.S.'yi vurdu. 

Tekirdağ​'ın Çorlu​ ilçesinde sokak ortasında yaşanan silahlı kavga​ çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

YUMRUĞA SİLAHLA KARŞILIK

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı olay, Esentepe Mahallesi Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bahçesinde yaşandı. İddiaya göre, izinli olduğu saatte kız arkadaşıyla sohbet eden A.Ç. isimli uzman çavuş, aniden yanına yaklaşan genç kadının yakınları Ü.S. ile yeğeni Ş.S.’nin tekme ve yumruklu saldırısına uğradı. Darbedilen şahıs karşılığı, beylik tabancasına sarılarak verdi ve amca ve yeğenine kurşun yağdırdı.

GÖZALTINDA!

Bacaklarından yaralanan Ü.S. ve Ş.S. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. A.Ç. ise gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat 24 Ağustos 2023 19:01

Komutanimizin ellerine sağlık elleri dert görmesin var mi lan öyle sokak ortasında kızın yanında adam dövmek. Yine iyi adammış kafalarına başladıklarını dua etsin çakalların 4-5 tane çakal toplanıp devletin askerini dövecek ne güzel memleket

semih24 Ağustos 2023 16:38

ne yapacaktı, dayak yiyip bekliyecekmiydi? teke tek gelsinler toplu halde saldırıyorlar kendini iyi korumuş. kasıt yok bacaklarına sıkmış öldürmeye teşebbüs değil.

Sonraki Haber Yükleniyor...