Tgrt Haber

Çorlu'daki kundakçı yakalandı! Ev ve iş yerlerini alev topuna döndürdüğü anlar kamerada 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
08 Ekim 2024 18:09 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 18:35

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde araçları ve iş yerlerini kundaklayan zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının ev ve iş yerlerini alev topuna döndürdüğü anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. 

Çorlu​'daki Yeni Sanayi Sitesi’nde dün sabaha karşı yaşanan olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı araçlara ve iş yerlerine zarar verdi.

ÖNÜNE NE GELDİYSE KUNDAKLADI!

Şahıs yan yana iki dükkanın camlarını kırdıktan sonra, iş yeri önünde bulunan motosiklet, hava kompresörü, kaynak makinesi, elektrik tesisatı ve spiral makinesini ateşe verdi.

Çorlu'daki kundakçı yakalandı! Ev ve iş yerlerini alev topuna döndürdüğü anlar kamerada  - 1. Resim


Komşu iş yerlerinin de camlarını sopayla kıran saldırgan, park halindeki bir kamyonu kundakladı. Şiddet dolu saldırılarına devam eden şahıs, park halindeki bir otomobilin ve yakınlardaki taksi durağının camlarını da kırarak maddi hasara yol açtı.

KUNDAKÇI GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede iş yerlerindeki evleri ve araçları söndürdü.

Çorlu'daki kundakçı yakalandı! Ev ve iş yerlerini alev topuna döndürdüğü anlar kamerada  - 2. Resim


Kundaklama​ şüphelisi olduğu belirlenen M.E.Ş, Şehit Sabahattin Ergin Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 8 Ekim 2024 18:18

Vay canına bu kadar vahşet nasıl olur be, ne kadar korkunç bir olaymış

Sonraki Haber Yükleniyor...