Tgrt Haber

Çorum'da maymun paniği! Genç kıza saldırdı, kenti birbirine kattı, her yerde aranıyor

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
29 Ağustos 2024 13:33 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 15:29

Çorum'da hem güldüren, hem de şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir evden kaçan küçük bir maymun, işe giden genç kıza saldırdı. Dizinden ısırılan kız tedavisinin ardından taburcu edilirken, kaçan maymun şehri birbirine kattı. Altında bezle ağaçlara ve evlerin balkonlarına tırmanarak bölgeden uzaklaşan hayvan ekipler tarafından aranıyor.

Buharaevler'de şaşkına çeviren bir olay yaşandı. İşte sosyal medyada paylaşım rekoru kıran olayın detayları...

Çorum'da maymun saldırısı! Kenti birbirine kattı, her yerde aranıyor - 1. Resim

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Bir evden kaçan maymun​, işe gitmek için caddeden geçen 19 yaşındaki Buse E.S'ye saldırdı. İhbar üzerine caddeye, sağlık görevlileri ile Çorum​ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Çorum'da maymun saldırısı! Kenti birbirine kattı, her yerde aranıyor - 2. Resim

HASTANEYE KALDIRILDI 

Maymunun dizinden ısırması sonucu yaralanan Buse E.S, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çorum'da maymun saldırısı! Kenti birbirine kattı, her yerde aranıyor - 3. Resim

HER YERDE ARANIYOR

Burada yarasına pansuman yapılan genç kız, tedavisinin ardından taburcu edildi. Bölgeden uzaklaşan maymunun yakalanması için Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...