Tgrt Haber

"Çözen Kazanır" sonuçları (1 Temmuz) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
02 Temmuz 2024 12:00 - Güncelleme : 02 Temmuz 2024 12:03
"Çözen Kazanır" sonuçları (1 Temmuz) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışması ''Çözen Kazanır'' ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler.

Her gün, 5 bin TL’lik hediye çekinden iPhone 15’e kadar birçok farklı ödüller yarışmanın birincisine armağan ediliyor. Gelecek ödüller arasında araba, arsa ve evin olacağı yarışma programı 30 dakika sürerken yarışmacılara 15’er soru soruluyor.
 

SONUÇLAR TGRTHABER.COM VE SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDA

“Çözen Kazanır” programına katılan yarışmacılar arasında birinci olan ve ilk on sıraya giren isimlerin listesiyle birlikte cevap anahtarları da bir sonraki gün saat 12.00’da tgrthaber.com ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılıyor.

1 TEMMUZ 2024 TARİHLİ ÇÖZEN KAZANIR’DA İLK 10’A GİREN YARIŞMACILARIN İSİMLERİ

 

ÇÖZEN KAZANIR'A NASIL KATILABİLİRSİNİZ? (KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ)

 

Seyircileri ekran başından interaktif bir deneyime sürükleyen Çözen Kazanır yarışma programına katılmak için hiçbir mülakat ve başvuru şartı bulunmuyor. Programa katılmak isteyen izleyiciler evde veya herhangi bir yerden dahil olabiliyor. Çözen Kazanır programına katılım için yoğunluk yaşamamak adına şimdi de başvurabilirsiniz.

 

Çözen Kazanır programına katılmak için sadece bir akıllı telefon, bilgisayar veya tabletinizin olması yeterli oluyor. TGRT Haber'in öncelikle resmi yarışma sitesine Telefon numaranız, e-mail adresiniz veya Google hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.

Giriş yaptıktan sonra yarışmanın başlamasını beklemeniz yeterli olacak. Yarışma başladığında Alper Altun tarafından sorular televizyon ekranlarında sorulacak. İzleyiciler ise cevapları telefon, bilgisayar veya tabletlerinden yanıtlayacak.

 
Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...