Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, 'Biz büyük bir devletiz'

07 Ağustos 2014 20:18
Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, 'Biz büyük bir devletiz'

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "Biz büyük bir devletiz. Tarihimizle, medeniyetimizle, ecdadımızla, vizyonumuzla büyük bir devletiz. Hiç kimse bize mahalle baskısı yapamaz" dedi.

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanı seçim kampanyası kapsamında Gaziantep'te düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "Biz büyük bir devletiz. Biz ekonomisiyle büyük bir devletiz. Tarihimizle, medeniyetimizle, ecdadımızla, vizyonumuzla büyük bir devletiz. Hiç kimse bize mahalle baskısı yapamaz. Biz hakkı savunurken hiç kimse bizi susturamaz. Artık hiç kimse hiçbir odak bu ülkeye istikamet çizemez, gündem dayatamaz, gündemini belirleyemez." dedi. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: ''Şu anda da zor şartlarda bulunan Suriyeli kardeşlerimize kucak açtık. Bu kalıcı bir durum değil, bu ilelebet devam edecek bir durum değil. İnşallah Suriye'de şartlar düzeldiğinde, Suriye'de o eli kanlı rejim gittiğinde buradaki kardeşlerimiz de şehirlerine, köylerine, evlerine geri dönecekler.'' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan: "Gazze ateş altındayken, Gazze bombalanırken, oradaki çocuklar, bebekler, masum kadınlar ölürken, CHP, MHP ve bunların ortak adayı, bizim Gazze için sesimizi yükseltmemizden rahatsız oldular. Pensilvanya'daki zat, ramazanda güya itikaftaymış. İtikaftan çıkıyor Gazze için taziye yayınlıyor. İsrail'e bir tek söz söyleyemiyor."dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...