Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 çocuk mesajını yineledi

12 Şubat 2015 12:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 çocuk mesajını yineledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Latin Amerika seyahatinin Küba ayağındaki ziyareti sırasında karşılaştığı Türk vatandaşının ve onun Kübalı eşine 'Kaç çocuk yapacaksınız?' yapacaksınız diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Latin Amerika gezisi çerçevesinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Meksika'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan uçak Küba'daki programını tamamlaması ardından saat 06.35'te Meksiko Juarez Askeri Havalimanı'na indi. Erdoğan'ı, Türkiye'nin Meksika Büyükelçisi Mustafa Oğuz Demiralp ve diğer yetkililer karşıladı.

ARMAS MEYDANI'NDA SOHBET
Erdoğan, Meksika'dan önceki durağı olan Küba'da 'şehir turu' yaptı. Havana'daki programı kapsamında 'Eski şehir' olarak adlandırılan tarihi bölümde incelemelerde bulunan Erdoğan, Armas meydanını gezdi. Burada Türk turistlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı, Havana'da yaşayan Türk vatandaşının ve onun Kübalı eşine "Kaç çocuk yapacaksınız?" yapacaksınız diye sordu. 3 cevabını alan Erdoğan, daha sonra beraberindeki heyet ve kendisini Havana'da takip eden Türk basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...