Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Kabindeki 17 isim milletvekili adayı olacak

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2023 00:10 - Güncelleme : 23 Mart 2023 00:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Kabindeki 17 isim milletvekili adayı olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Fuat Oktay'ın da dahil olduğu 17 ismin milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları cevapladı. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Erdoğan, AK Parti​'de 17 isim ile Cumhurbaşkanı YardımcısıFuat Oktay​'ın milletvekili adayı olacağını söyledi.

17 BAKAN VEKİL ADAYI

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yenilenmeye ve gençleşmeye en açık partiyiz. Arkadaşlarımın hemen hemen her birisini şu anda belli illere adaylar olarak görevlendirdik. Kabine'deki 17 isim milletvekili adayı olacak. Yardımcım Fuat Oktay Ankara'dan aday olacak. 17 kabine üyemin hemen hemen her birine değişik illerde görevler vereceğiz, onları büyükşehirlerden aday yapmayı belirledik."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...