Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman’da gençlerle türkü söyledi

06 Kasım 2021 21:36
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman’da gençlerle türkü söyledi

Toplu açılış için Batman’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Şenay Aybüke Yalçın Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, burada gençlerle birlikte Kürtçe 'Şemle' isimli şarkıyı söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için Batman’a gitti. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 fabrika ve şehir stadyumu ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninin ardından Diyarbakır Caddesi'nde gezen Erdoğan, daha sonrasında Şehit Şenay Aybüke Yalçın Kütüphanesi'ne geçti.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adının verildiği il halk kütüphanesini beraberindeki bakanlarla ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gençlerle bir araya geldi.

"ŞEMLE" ŞARKISINI SÖYLEDİLER

Gerçekleşen buluşmada gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Kürtçe 'Şemle' isimli şarkıyı söyledi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...