Tgrt Haber

Bir asırlık büyük zafer: Büyük Taarruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan şanlı zafer için bölgeye gidiyor

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2022 09:40 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 09:46
Bir asırlık büyük zafer: Büyük Taarruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan şanlı zafer için bölgeye gidiyor

Türkiye Büyük Taarruz’u ve büyük zaferi 100.yılında coşku ile kutluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Afyonkarahisar ve Kütahya’ya giderek açıklamalarda bulunacak.

Büyük Taarruz’un üzerinden 100 yıl geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük zaferin yıl dönümünde Afyonkarahisarve Kütahya’da olacak. Afyon'da taarruzun başladığı Kocatepe'ye çıkması beklenen Erdoğan, iki ildeki bazı yatırımların açılışını da Kütahya SGK Meydanı'ndaki programla gerçekleştirecek. Erdoğan halkla buluşmasında 81 ilden gelen 1000 kişilik gazi grubu da olacak.

LAZER ŞOV ALKIŞ TOPLADI

Büyük Taarruz önceki akşam Afyonkarahisar ve Kütahya'da coşkuyla kutlandı. Zafer Havalimanı'nın katkılarıyla Afyonkarahisar, Kütahya ve Zafer Havalimanı'nda zaferin 100. yılına özel olarak kurulan 'Zaferin Yüzü, Senin Yüzün' fotoğraf alanları ve ışık-lazer gösterileriyle katılımcılara görsel bir şölen sunuldu. Kütahya ve Afyonkarahisar halkı kutlamalara yoğun ilgi gösterdi. Gökyüzünde beliren ay yıldızlı Türkiye haritası halk tarafından dakikalarca alkışlandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...