Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan davet etmişti: Nijer Başbakanı Türkiye'ye geliyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 17:10 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 17:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan davet etmişti: Nijer Başbakanı Türkiye'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Nijer Cumhuriyeti Başbakanı Ali Mahamane Lamine Zeine, Türkiye'ye geldi. Zeine, 31 Ocak-3 Şubat 2024 tarihleri arasında bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın temasları devam ediyor. Nijer​ Cumhuriyeti Başbakanı ve Ekonomi ve Finans Bakanı Zeine, Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye​'ye geliyor.

İletişim Başkanlığı'nın aktardığı bilgiye göre; Zeine, 31 Ocak-3 Şubat 2024 tarihlerinde ülkemize çalışma ziyareti gerçekleştirecektir.

İŞ BİRLİĞİ ADIMLARI MASAYA YATIRILACAK

Perşembe günü Ankara’da yapılacak görüşmelerde; Türkiye ve Nijer arasındaki ikili ilişkiler çeşitli boyutlarıyla gözden geçirilecek, iş birliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar masaya yatırılacak.

Görüşmelerde ikili münasebetlerin yanı sıra güncel bölgesel ve küresel meseleler hakkında görüş alışverişinde de bulunulması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...