Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

07 Ekim 2014 19:41
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve valiliği ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslahiye'deki çadır kentte kalan Suriyeli sığınmacıları ziyaretinin ardından helikopterle Gaziantep'e geçti.

Burada ilk olarak 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuğgeneral Cemalettin Doğan'dan komutanlık faaliyetleri hakkında brifing aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gaziantep Valiliğine geçti. Burada polis tören mangası ve Vali Erdal Ata tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilik binası önünde kendisini bekleyen vatandaşları el sallayarak selamladı ve Kurban bayramlarını kutladı.

Yaklaşık 45 dakika süren ziyaretin ardından yine vatandaşları selamlayarak valilikten ayrılan Erdoğan, valilik binası yakınındaki Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına yürüyerek gitti.

Erdoğan'a ziyaretlerinde, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve bazı Gaziantep milletvekilleri eşlik etti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...