Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan müdahale etti, atlamaktan vazgeçti

25 Aralık 2015 13:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan müdahale etti, atlamaktan vazgeçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi köprüsünde makam aracını durdurarak atlama girişiminde bulunan kişiyi yanına çağırdı. Erdoğan’ın yanına giden kişi yaklaşık 1,5 saattir süren atlama girişimini sonlandırdı.

Cuma namazının ardından Mabeyn Köşkü'ne giden Erdoğan, atlamaya teşebbüs eden şahsı görünce makam aracını durdurdu. Erdoğan'ın korumaları ise şahsın yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Cumhurbaşkanı'nın sorunla ilgilendiğini duyması üzerine şahıs, köprüden aşağı atlamaktan vazgeçti. Siirtli olduğunu belirten ve ailevi problemler nedeniyle bunalıma girdiğini belirten vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracına gitti. Erdoğan kendisine teşekkür eden vatandaşı bir süre dinledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise vatandaşın sorunlarının çözümüne yardımcı olunması için yetkililere gerekli talimatları verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müdahale etti, atlamaktan vazgeçti

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...