Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde! Yoğun diplomasi trafiği başladı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı, Tgrt Haber
10 Temmuz 2024 01:52 - Güncelleme : 10 Temmuz 2024 03:50
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde! Yoğun diplomasi trafiği başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile ABD'nin başkenti Washington'a geldi. Erdoğan burada NATO'nun 75. Yıl Anma Etkinliği’ne katıldı. Törende katılımcılar fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO​ Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile ABD​'nin başkenti Washington​'a geldi. İşte zirvede anbean yaşananlar...


10.07.2024 02:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde! Yoğun diplomasi trafiği başladı - 1. Resim

Kabulde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün de yer aldı.


10.07.2024 01:47

ZİRVEDE TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

NATO üyesi 32 ülkenin liderlerini bir araya getiren NATO Zirvesi, ittifakın 75. yıl dönümünün kutlandığı törenle başladı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ da katıldı. Törende katılımcılar fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde! Yoğun diplomasi trafiği başladı - 1. Resim


09.07.2024 23:00

ERDOĞAN'I TÜRK VATANDAŞLAR KARŞILADI

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'nin başkenti Washington'a gelen Erdoğan, Andrews Askeri Hava Üssü'nden konaklayacağı otele geçti. Otelin önünde Erdoğan'ı, Türkçe ve İngilizce "hoş geldiniz" yazılı pankartlar ve Türk bayraklarıyla karşılayan vatandaşlar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde! Yoğun diplomasi trafiği başladı - 2. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, makam aracından el sallayarak, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Erdoğan'ın otele girişi sırasında Türk heyetinde yer alan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, otel önündeki vatandaşların yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Erdoğan'ın konakladığı otelin önünde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde! Yoğun diplomasi trafiği başladı - 3. Resim

Otelin çevresindeki bazı sokak ve caddeler kamyonlar da kullanılarak trafiğe kapatılırken, otel çevresinde beton ve demir bariyerler kullanıldı.


09.07.2024 22:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington DC’ye ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Zirvesi'nde! Yoğun diplomasi trafiği başladı - 4. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı, Tgrt Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...