Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Aynaya bak kendinde ara

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2022 19:54 - Güncelleme : 01 Kasım 2022 20:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Aynaya bak kendinde ara

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarolu'na sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Türkiye'de metamfetamin kullanımına ilişkin açıklamalar yapmıştı. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar… 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Beştepe'de Polis Akademisi​ Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun uyuşturucu​ iddialarına tepki gösterdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Eğitimlerini tamamlayan 70'i misafir öğrenci olmak üzere 681 komiser yardımcımızı tebrik ediyorum. Türkiye'nin yakın dönemde yaşadığı en büyük felaketlerden birinin müsebbibi FETÖ ihanet çetesinin en büyük zarar verdiği kurumlardan biri emniyet teşkilatımızdı. Bilindiği gibi bu amaçla 2015 yılında polis akademisini yeniden yapılandırdık. 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana 38 bin emniyet mensubunu ihraç ederek teşkilatı FETÖ gölgesinden tamamen arındırdık.

Polis akademimizin önümüzdeki dönemdeki başarısını daha da artırarak dünyanın referans kurumu haline geleceğine inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun öncelikli hedeflerinden biri de huzurun kökleştirilmesidir. Türkiye Yüzyılı, şefkat ve merhamet yüzyılı olacaktır. Bunun teminatı sizlersiniz. Şehir ve karayolları güvenliği zaten en iyi şekilde yürütüyoruz.

KILIÇAROĞLU'NA TEPKİ

Asıl önceliğimiz, gençlerimizin uyuşturucu ve terör baronlarına karşı korunmasıdır. Cari açığımızı uyuşturucu kaynaklarından temin ettiği gelirle kaptacağını söyleyen zavallıara bir sözüm var. Bunu yarın söyleyeceğim. Bizim iktidarımızın uyuşturucu ile mücadele etmekten başka herhangi bir durumumuz yoktur. Biz haramı ve helali iyi biliriz. Haram size kalsın.

"ONU SEN AYNAYA BAK KENDİNDE ARA"

Kılıçdaroğlu'nun dün attığı bu iftiraya değinmek zorunda kalıyorum. Uyuşturucuya karşı mücadeleyi veren teşkilatımıza bu tür iftira ve hakarette bulunamazsınız. Böyle bir teşkilata siz nasıl olur da 'Türkiye cari açığını uyuşturucu satmakla kapatıyor' dersiniz. Bu ne insafsızlıktır. Bu ne vizdansızlıktır. Yarın bu konuşmamı çok daha farklı şekilde yapacağım. Haramı ve helali gayet iyi bilen iktidarı lekeleyemezsin. Onu sen aynaya bak kendinde ara.

"UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYORUZ"

Uyuşturucu ile mücadelede dünyaya örnek bir başarıya sahibiz. Satıcılara göz açtırmıyoruz. Cezaevindeki mahpusların üçte birinden fazlası bu suçtan dolayı demir parmaklıkların arkasında.

"KIZILAY'DA BOMBA PATLATMAKLA YALANI BİR SİLAH OLARAK KULLANMAK ARASINDA FARK YOK"

Dijital terör devletimizin güvenliğini hedef alıyor. Sosyal medya mecralarında yalan ve iftiralarla her gün binlerce kişi linç ediliyor, milyonların hayatı kararıyor. FETÖ ve PKK sosyal medyayı kullanarak algı oluşturuyor. Kızılay'da bomba patlatmakla yalanı bir silah olarak kullanmak arasında fark yoktur.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kenan 2 Kasım 2022 04:21

Mahkeme kararı diyor ki hırsız var demek suç değildir.17 25. Tapeleri yasal olmayan yöntemlerle elde edilmiştir ama doğrudur diyor. Yani babacığım. Dağıtık dağıttık ama birtürlü bitiremedik.25 milyon auro kaldı onu nereye sokacağımızı bilemedik yer kalmadı ne yapmamızı önerirsin diye soruyor zaatı muhterem.BUNU NE YAPACAĞIZ .müslüman talebe yetiştiriyorlar diye hırsızlık caizmi olmuş oluyor. Bende çıkayım şimdi merkez banksını soyayım bir miktarını hayır işleri için kullanayım .

Sonraki Haber Yükleniyor...