Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin geleceği bizim gayretimize bağlıdır

02 Ekim 2020 21:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin geleceği bizim gayretimize bağlıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye’nin geleceği bizim çalışmamıza, değer üretmemize, hizmet üretmemize, gayret göstermemize bağlıdır." dedi.

Cumhurbaşaknı Erdoğan sosyal medya hesabı twitter üzerinde yaptığı paylaşımda "Türkiye’nin geleceği bizim çalışmamıza, değer üretmemize, hizmet üretmemize, gayret göstermemize bağlıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemizin içinde bulunduğu kritik dönemeçte, kendimiz ve bizden sonraki neisller için en doğru kararları vermek, en doğru adımları atmak durumundayız.

Bugün yapacağımız hatalar çeyrek yüzyıllık, yarım yüzyıllık kayıplara yol açabilir. Aynı şekilde, bugün yapcağımız isabetli tercihler de, ülkemizi bir anda çeyrek yüzyıl, yarım yüzyıl ileriye taşıyabilir.

Türkiye2nin geleceği bizim çalışmamıza, değer üretmemize, gayret göstermemize bağlıdır. Bu hareket ne kadar büyürse, ne akdar güçlenirse; demokrasimiz de, ekonomimiz de o derece güçlü olacaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin geleceği bizim gayretimize bağlıdır 
 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...