Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duygulandıran mektup: AK Partili Hamza Dağ ağlayarak okudu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 May 2023 21:31 - Güncelleme : 08 May 2023 21:44

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazılan duygulandıran mektubu canlı yayında anlattı. Hamza Dağ, Afyonlu bir vatandaşın 27 sene önce yaşadığı mağduriyeti, dönemin İBB Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından giderildiğini anlatan mektubu, okurken göz yaşı döktüğünü söyledi.  

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine gün sayarken partiler sahada son çalışmalarını yapıyor, politikacılar ise ekranlarda vaatlerini sıralıyor. Son olarak Habertürk canlı yayında 14 Mayıs seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti​ Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ​, okurken duygulandığı mektubu canlı yayında anlattı. 

AK Partili Hamza Dağ, il başkanlığına "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletin" diyerek getirilen mektubu göz yaşları içinde okuduğunu söyledi. 1996 yılında Afyon​'dan İstanbul'a gelen ve cenazesi ile mağdur kalan bir vatandaşın yazdığı bir mektup olduğunu aktaran Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın icraatçi özelliğinin yanı sıra insani özelliğinin de olduğunu vurguladı.  

"OKURKEN GÖZLERİM YAŞARDI" 

Dağ kanser hastası Afyonlu vatandaşın mektubunu okurken duygulandığını söyledi. Dağ "Minnet Borcu" başlıklı mektup hakkında, "'Cumhurbaşkanımıza ulaştırın' notu düşülmüş. Ben açıp okuduğumda gözlerim yaşardı, ağladım. Mektupta hiçbir talep yok. Afyon'da bir vatandaşımız 1996 yılında babası kanser olup tren ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine getirilmiş. Babası kucağında hayatını kaybetmiş. Babası morga indirilmiş ama morgtan cenazenin Afyon'a geri görtürülmesi için ciddi bir para talep etmişler. Oradakiler 'Tayyip Erdoğan bir sistem kurdu Anadolu'ya cenazeleri götürüyor' demişler. Cenazesine sahip çıkılmış ve şimdi kendisi kanser hastası. Mektupta, 'Şimdi de kanserim ve en büyük duam size oy vererek ölmek' yazıyordu" dedi.  

İşte Erdoğan'a yazılan o mektup: 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duygulandıran mektup: AK Partili Hamza Dağ ağlayarak okudu

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...