Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mete Gazoz'a tebrik mesajı

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
06 Ağustos 2023 18:18 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 19:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mete Gazoz'a tebrik mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Okçuluk Şampiyonası'nın klasik yay finalinde Kanadalı Eric Peters'i 6-4 yenerek altın madalyayı kazanan Milli sporcu Mete Gazoz'u tebrik etti.

Milli okçu Mete Gazoz​, Almanya'da düzenlen Dünya Şampiyonası​'nın klasik yay finalinde Kanadalı Eric Peters'i 6-4 yenerek altın madalya​ kazandı. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda da altın madalya kazanan sporcumuz, bireysel kategorideokçuluk tarihimizin ilk şampiyonluğunu elde etti.

Milli okçu Mete Gazoz, Almanya'da düzenlen Dünya Şampiyonası'nın klasik yay finalinde altın madalyanın sahibi oldu.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mete Gazoz için tebrik mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyada şu ifadeleri kullandı:

Dünya Okçuluk​ Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak tüm Türkiye’ye büyük gurur yaşatan, ata sporumuz okçulukta adeta destan yazan Mete Gazoz evladımızı canıgönülden tebrik ediyorum.

TELEFONDA DA GÖRÜŞTÜLER

Final müsabakasının ardından Mete Gazoz ile telefonda da görüşen Erdoğan, milli sporcuyu tebrik ederek, "Gözlerinden öpüyorum. Bu zaferden sonra olimpiyatlarda da aynı neticeyi alacağına inanıyorum. Gerek şahsım gerek millet olarak bu başarının devamını diliyoruz. Türkiye'ye dönünce inşallah görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Mete Gazoz, "Altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldum. İnşallah seneye de olimpiyatlarda bir altın madalya daha alacağız." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Almanya'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda erkekler klasik yay final mücadelesinde rakibini yenerek dünya şampiyonu olan Mete Gazoz'u kutladı.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Seninle gurur duyuyoruz şampiyon! Okçuluk Dünya Şampiyonası finalinde ülkemize altın madalya kazandıran milli sporcumuz Mete Gazoz'u canıgönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadesini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1688206372444274688

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...