Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 açıklaması

15 May 2018 07:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 açıklaması

Bloomberg'ten Guy Johnson'un sorularını cevaplayan Erdoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Savunma ihtiyaçlarımızı ABD'den gideremiyorsak başımızın çaresine bakarız. Yunanistan S-300 füzelerini Rusya'dan aldığında kimse bir şey demedi." dedi.

İngiltere ziyaretine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bloomberg televizyonuna mülakat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları şöyle:

Faiz ne kadar düşük olursa enflasyon da o kadar düşük olur. Sebep netice ilişkisine baktığımız zaman faiz sebep enflasyon neticedir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçtiğimiz zaman etkinliğimiz çok daha farklı olacak. Cari açığımızın bir numaralı nedeni doğalgaza, petrole bağımlılığımızdır. Milli parayla alışverişin faydalarını gördük.

Savunma ihtiyaçlarımızı ABD'den gideremiyorsak çaresine bakarız. S-400 konusunda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Yunanistan S-300 füzelerini Rusya'dan aldığında kimse bir şey demedi.

Gazze'de öldürülen insanların sayısına bakın. Bu bir felakettir. Gazze'de yaşananların sorumlusu Netanyahu ve Trump'tır.

Temennim, ABD'deki Ambargo Davası'nda Türkiye-ABD ilişkilerine zarar vermeyecek bir netice çıkması. Hakan Atilla kesinlikle suçsuzdur. Onu suçlu bulmak Türkiye'yi suçlu bulmaktır.

Şu anda görünen o ki, iyi gidiyoruz. Seçimden sonra parlamento ve parlamento dışı tablo farklı olacak."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...