Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumu nasıl? İbrahim Saraçoğlu’ndan açıklama geldi

10 Şubat 2022 07:22
Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu TGRT Haber'de Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programına konuk oldu.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sağlık durumu ile ilgili son bilgileri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı.

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu TGRT Haber'de Yeşim Salkım ile Şeffaf Masa programına konuk oldu.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a yurtta ve dünyanın farklı noktalarından geçmiş olsun mesajı geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken son olarak kabinede Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da koronavirüs testi pozitif çıktı.

İBRAHİM ADNAN SARAÇOĞLU SON DURUMU PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, TGRT Haber'de Yeşil Salkım ile Şeffaf Masa programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Saraçoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Sayın Cumhurbaşkanımız hekimleri var. Gayet emin ellerde. Gayet iyiye gidiyor 41 kere maşallah. Hem muhterem eşleri hem de kendilerinin durumu iyi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...