Tgrt Haber

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Prim gün sayısı, emekli zammı, evlilik kredisi ve Gazze masada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 16:00 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 18:46
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Prim gün sayısı, emekli zammı, evlilik kredisi ve Gazze masada

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının yanı sıra memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ile faizsiz evlilik kredisinin de detayları görüşülecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yoğun bir gündemle bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan​ başkanlığında bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddelerinde biri İsrail'in Gazze​'deki siviilere karşı saldırıları olacak. Bölgede kalıcı barışın sağlanması için Türkiye​'nin garantörlük teklifi ve bölgedeki gelişmeler toplantıda konuşulacak.

MEMUR VE EMEKLİLERİN GÖZÜ BEŞTEPE'DE

Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda ekonomideki gelişmelerin de kapsamlı bir şekilde ele alınması bekleniyor. Fahiş fiyatla mücadele için izlenecek yol haritasının belirlenmesi Kabine toplantısının gündeminde yer alacak önemli başlıklardan...

ENFLASYON VE FAİZ ARTIRIM KARARI DA MASADA

Ancak milyonlarca vatandaşı ilgilendiren memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detayları toplantının önemli gündemleri arasında dikkat çekiyor.

ERDOĞAN KAMERALARIN KARŞISINA GEÇECEK...

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararının ekonomiye yansımaları ele alınacak. Enflasyonla mücadele ve Erdoğan'ın marketlere yaptığı indirim çağrısının sonuçları değerlendirilecek. Kabinenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...