Tgrt Haber

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Ev kadınlarına emeklilik hakkı masada

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 08:22 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 16:13
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Ev kadınlarına emeklilik hakkı masada

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde bir araya gelecek. Toplantıda İsrail'in Gazze'ye yönelik kanlı saldırılarının yanı sıra memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detayların görüşülecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yoğun bir gündemle bugün bir araya geliyor. Başkent Ankara'nın Beştepe semtindeki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde öğlen saatlerinde başlaması beklenen toplantının ana gündem maddesi İsrail'in Gazze​'deki masumlara karşı kanlı saldırılar olacak. Bölgede kalıcı barışın sağlanması için Türkiye​'nin garantörlük teklifi ve bölgedeki gelişmeler ele alınacak.

MEMUR VE EMEKLİLERİN GÖZÜ BEŞTEPE'DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın başkanlık edeceği toplantıda ekonomideki gelişmelerin de kapsamlı bir şekilde ele alınması bekleniyor. Fahiş fiyatla mücadele için izlenecek yol haritasının belirlenmesi Kabine toplantısının gündeminde yer alacak önemli başlıklardan.

Ancak milyonlarca vatandaşı ilgilendiren memur ve emekli zammı başta olmak üzere ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisinin detayları toplantının önemli gündemleri arasında dikkat çekiyor.

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...