Tgrt Haber

Sosyal medyaya düşen yeni Kabine listesi gerçek mi? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2023 12:38 - Güncelleme : 31 May 2023 13:15
Sosyal medyaya düşen yeni Kabine listesi gerçek mi? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi...

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yeni Kabine merak edilirken, dün internete düşen listeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından açıklama geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen 2. tur seçimde 17. zaferini kazanmasının ardından gözler yeni kurulacak Kabine​'ye çevrildi. Seçimlerin hemen ardından yeni bakanların kim olacağı konuşulurken, kulislerden farklı isimler telaffuz edilmeye başlandı. Dün sosyal medyada da bir listenin yayınlanmasıyla ortalık karıştı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI: KABİNE LİSTELERİ ASILSIZ

Cumhurbaşkanlığı İletişim BaşkanlığıDezenformasyonla Mücadele Merkezi​, sosyal medyada yer alan 'kabine listeleri'nin asılsız olduğunu duyurdu.

"BU TÜRDEN HABERLER DEZENFORMASYONDUR"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sosyal medya mecralarında sahte görseller eşliğinde dolaşıma sokulan 'kabine listeleri' asılsızdır, bu türden haberler dezenformasyondur.

"DEZENFORMATİF İÇERİKLERE İTİBAR EDİLMEMESİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR"

Kamuoyunun, sahte görsel ve dezenformatif içeriklere itibar etmemesi sağlıklı bir siyasal iletişim ortamının varlığı için önem arz etmektedir" denildi.

https://twitter.com/dmmiletisim/status/1663803105778053120

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...