Tgrt Haber

Cüzdanını unutan müşteriye meydan dayağı! Çocuklarının yanında saldırıya uğradı 

29 Ağustos 2023 09:50 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 10:54

Taksim'deki bir özel işletmeden çocuklarına dondurma alan baba, cüzdanını evde unuttuğunu fark etmesi üzerine telefonuyla ödemeyi teklif etti. Ödeme yöntemini beğenmeyen esnaf yanında 3 çocuğu olan babayı darbetti. Çocukların korkudan çığlık attığı olayda vatandaşlardan çalışanlara tepki gelirken o anlar ise kameralara anbean yansıdı. 

Taksim İstiklal Caddesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, çocuklarına dondurma​ almak için sıraya giren baba​, sıra kendisine geldiğinde cüzdanını arabasında unuttuğunu fark etti

Otopartaki aracında cüzdanını unutan baba ödeme yöntemi olarak telefon kullanmayı tercih etti. Çalışanların bu ödeme yöntemini kabul etmemesi üzerine iki taraf arasında sözlü tartışmaçıktı. 

Tartışma ilerleyen saniyelerde kavgaya dönüşürken çalışanlar yanında üç çocuğu ve eşi olan adama saldırmaya başladı. Çalışanlar daha sonra babayı zorla dışarı çıkardı.  

Çok sayıda çalışan daha sonra İstiklal Caddesi​ üzerinde babayı kovalamaya başladı. Kadın çalışanlarında saldırganlar arasında bulunduğu kavgada bir kadının saldırı anında hafif yaralandığı görüldü. 

Cüzdanını unutan müşteriye meydan dayağı! Çocuklarının yanında saldırıya uğradı 

ÇOCUKLARI ÇIĞLIKLARIYLA İSTİKLAL'İ İNLETTİ! 

Tişörtünün yırtıldığı ve kaçmaya çalıştığı kameralara yansıyan babanın 3 çocuğu, İstiklal Caddesi’ni korkudan çığlıklarıyla inletti. 

VATANDAŞLARDAN TEPKİ 

Çocukların gözyaşı dökdüğünü gören çevredeki vatandaşlar, "Ailesi var, çocukları var yanında" diyerek duruma tepki gösterdi. Zabıta ekiplerinin müdahalesiyle olay son buldu. 

 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Turan gul30 Ağustos 2023 11:34

Rabbim turkiyedeki esnafin yuzde altmisina muhtac etmesin

Aile30 Ağustos 2023 08:37

Yazıklar olsun böyle osletmeciye

Ali29 Ağustos 2023 22:01

Yazıklar olsun

MEHMET AY29 Ağustos 2023 11:56

Esnaf değil yazıklar olsun

Hakan29 Ağustos 2023 11:55

Bu yer hala mühürlenmediyse yazık

Sonraki Haber Yükleniyor...