Tgrt Haber

Daha 13 yaşındaydı: Kazada ağır yaralanan Kemal'den acı haber!

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Aralık 2022 11:50 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 12:09
Daha 13 yaşındaydı: Kazada ağır yaralanan Kemal'den acı haber!

Denizli’de motosikletiyle kaza yapması sonucu ağır yaralanarak iki kez beyin ameliyatı geçiren 13 yaşındaki Kemal Tangı, 10 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını kaybetti.

Denizli'nin Serinhisar​ ilçesinde meydana gelen olayda, motosikletiyle yola çıkan Kemal Tangı (13), seyir halindeyken kontrolünü kaybetti. Bir türlü hakimiyeti sağlamayan Tangı, motosikletiyle birlikte sert bir şekilde yere düştü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, yaralı çocuğa yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı.

İKİ KEZ BEYİN AMELİYATI GEÇİRDİ

7 Aralık’tan itibaren hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Kemal Tangı, bu süreçte iki kez beyin ameliyatı geçirdi. Sağlık durumunda ciddiyetini koruyan ve uyutularak tedavisi süren Tangı, bu sabaha karşı aniden fenalaştı. Doktorların yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tangı, 10 gün sonra yaşamını kaybetti.

20 Kasım 2022 Pazar günü Serinhisar ilçesinde, yaptığı projede motor geliştirmek isteyen arkadaşına yardım ederken yanarak yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Egemen Terk (13) ile Kemal’in aynı sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...