Tgrt Haber

Dakikalarca yalvardı ama engel olamadı: Peş peşe tetiğe bastı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 09:06 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 09:21

İstanbul'da iki arkadaş arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı. Taraflardan biri yanında taşıdığı silahla arkadaşına 5 el ateş açtı. Olayda yaralanan adamın eşinin saldırgana engel olmaya çalıştığı anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulMaltepe​'de dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, Yüksel P. (63) ile arkadaşı Can T. (40) bir mekanda buluşup alkol aldıktan sonra ayrıldı. İlerleyen saatlerde Can T.’nin Yüksel P.’yi telefonla araması üzerine ikili, yeniden bir araya geldi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; ikili arasında alacak verecek nedeniyle çıkan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Yüksel P. yanında taşıdığı silahı çıkartarak arkadaşına yöneltti.

SALDIRGANA ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

O sırada olay yerine gelen Can T.’nin eşi, saldırgana engel olmaya çalıştı. Genç kadın bir süre şahsı ikna etmeye çalışsa da başarılı olmadı. Yüksel P. tartışma yaşadığı arkadaşına 5 el ateş açtı.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri saldırgan Yüksel Ş.’yi olay yerinde gözaltına alırken olayda ağır yaralanan Can H. ise Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kadının, saldırgana engel olmaya çalıştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...