Tgrt Haber

Damadını katleden adamın ifadesi kan dondurdu: Kafasına sıktım, kahve içtim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
30 May 2022 16:42 - Güncelleme : 30 May 2022 17:06
Damadını katleden adamın ifadesi kan dondurdu: Kafasına sıktım, kahve içtim

İstanbul'da eski damadı Ramazan Kahraman'ı öldürüp sonrasında cesedini varile koyan kayınpederin, kan donduran ifadesi ortaya çıktı. Sürekli Kahraman tarafından tehdit edildiğini öne süren adam, çıkan tartışmada kafasına ateş ettiği ve sonrasında kahve doldurup içtiğini söyledi.

İstanbulTuzla​'da Ramazan Bayramı öncesi Erdoğan Kahraman, iki çocuk babası 30 yaşındaki oğlu Uğur Kahraman'dan bir gündür haber alamadığı ve hayatından endişe ettiği için karakola giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Sabah Gazetesi'nin haberi göre, Uğur Karaman'ın babası Erdoğan Karaman'ın ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı çalışma başlattı. Ekipler kayıplara karışan Kahraman'ın Tuzla'daki evinden çıktığı saati tespit etti.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Ekipler, Kahraman'ın nereye gittiğini çeveredeki güvenlik kameraları ve cep telefonu kayıtları üzerinden yaptığı inceleme sonrası tespit etti. Kahraman'ın en son eski kayınpederi Hüseyin S. İle görüştüğü belirlendi. Elde edilen bilgilere göre Hüseyin S., Uğur Kahraman'ı evinden arabasıyla alıp Tuzla'daki kendi evine götürdüğü ortaya çıkmıştı.

Yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen bilgiler üzerine polis şüpheli Hüseyin S.'yi gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada şüpheli gözaltının son gününde cinayeti itiraf etti.

"SON KEZ GÖZLERİYLE BANA BAKTI, BENDE BİR KAHVE DOLDURUP İÇTİM"

Hüseyin S. olay günü eski damadı Uğur Kahraman'ı evinden aldığını söyleyerek "Birlikte eve gittik, torunlarım onların yanında kalıyordu. Arada bir gösteriyordu, o gün beni onları göstermemekle tehdit etti. Sürekli olarak bu tehditleri yapıyordu işlerini hallettiriyordu. Yine tehdit etti, tartışma devam edince, gidip silahı aldım. Bu silahı da daha önce kendisi bana vermişti. Silahla kafasına ateş ettim. Koltuğa düştü. Son kez gözleriyle bana baktı. Bende bir kahve doldurup içtim" dediği öne sürüldü.

Kaynak: Sabah Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...