Tgrt Haber

Dans figürleriyle gündem olan milletvekili adayı konuştu: FETÖ üzerime kumpas kurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Nisan 2023 17:00 - Güncelleme : 12 Nisan 2023 17:01

Memleket Partisi'nin Zonguldak 5.sıra adayı Cem Saygı'nın sosyal medyada kısa sürede yayılan dans videosu Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birçok kesimin eleştirdiği Saygı, konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Saygı, "FETÖ üzerime kumpas kurdu" dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için aday listesi hazırlayan partiler, YSK'ya raporları sundu. Partileri milletvekili adaylarının belli olmasında sonra listede yer alan bazı isimler Türkiye'nin gündemine oturdu. Onlardan biri de milletvekili Memleket Partisi'nin Zonguldak 5.sıra adayı Cem Saygı..

.

DANSI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Saygı'nın yaptığı dans figürleri sosyal medyada tekrar yayılmasından sonra Türkiye'de büyük ses getirdi. Birçok kesimin eleştirdiği Saygı, konu hakkında yeni bir açıklama yaptı.

"FETÖ ÜZERİME KUMPAS KURDU"

Dans videosunun sosyal medyada yayılmasının ardından açıklamalarda bulunan Saygı, "Twerk videoları 2020-2021'de çekildi. Seçim yaklaştığı için FETÖ üzerime kumpas kurdu" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...