Tgrt Haber

Ankara'da vahşi cinayet: Tülay Güçevin'in cansız bedeni yol kenarında bulundu... Darp ettikten sonra üzerinden arabayla geçmişler

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Aralık 2022 09:30 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 09:35
Ankara'da vahşi cinayet: Tülay Güçevin'in cansız bedeni yol kenarında bulundu... Darp ettikten sonra üzerinden arabayla geçmişler

Ankara'da bir yol kenarında 24 yaşındaki Tülay Güçevin'in cansız bedeni bulundu. Genç kadının önce dövüldüğü ardından otomobille üstünden geçildiği tespit edildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Türkiye'de kadın cinayeti​ bilançosu günbegün ağırlaşırken, kara tabloya bir kadının adı daha eklendi... Vahşet olay  Ankara​'nın Polatlı​ ilçesinde yaşandı. Şeyhali Mahallesi mevkisinde bir kadının yol kenarında hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

İlk incelemede vücudunda darp izlerine rastlanan ve otomobille üzerinden geçilerek öldürüldüğü tahmin edilen kadının, 24 yaşındaki Tülay Güçevin olduğu tespit edildi.

Genç kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturmada C.S.D. (32) ve S.M.S. (28) isimli şahıslar gözaltına alındı.

Otel İşletmecisi C.S.D'ye ait olduğu belirlenen otomobilin sol ön çamurluğunun hasar gördüğü ve üzerinde kan izleri bulunduğu belirlenirken, alkollü şüphelinin olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafınca sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...