Tgrt Haber

Davutoğlu, 'İki üç saatte nereden buldun suçluyu'

18 May 2015 18:35
Davutoğlu, 'İki üç saatte nereden buldun suçluyu'

Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını eleştirerek, "Sen sandığı bulamayan Kılıçdaroğlu, iki üç saatte nereden buldun suçluyu" dedi.

Başbakan Davutoğlu Kırşehir'de partisince düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Davutoğlu, "CHP Genel Başkanı da tutmuş öğleden sonra açıklama yapmış 'Muhtemelen bu saldırıların arkasında iktidar partisi var.' diye. Sen yolunu bilemeyen Kılıçdaroğlu, sandığı bulamayan Kılıçdaroğlu, iki üç saatte nereden buldun suçluyu" dedi.

Davutoğlu, şunları söyledi:

"Bir daha kimse gösterilerde şiddet kullanamayacak dedik, İç Güvenlik Reformu yaparken CHP-HDP-MHP birlikte hareket etti. Yüzlerine maskeler taktılar. Şimdi söylüyorum ahiler, biz bu maskeleri indiririz, indiririz. İşte maskeler iniyor. MHP ve HDP güya karşı cephedeler. Bir bakıyorsunuz HDP, MHP'ye pas veriyor, bir bakıyorsunuz MHP Meclis'te yüzlerini kapatan maskeli HDP'liler ile birlikte İç Güvenlik Reformuna hayır diyor. O zamanki cephenin adı 'molotof cephesiydi', hep beraber molotofu savundular. Şimdiki cephenin adı da 'paralel cephesi', hep beraber paralelin tavsiyesini yapıyorlar."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...