Tgrt Haber

Davutoğlu, 'Kimse "dönemin" ifadesini kullanamayacak'

06 Eylül 2014 21:48
Davutoğlu, 'Kimse "dönemin" ifadesini kullanamayacak'

Başbakan Davutoğlu, "Kimse hiçbir başbakana ya da cumhurbaşkanına, halkın iradesini taşıyan hiçbir lidere, 'dönemin' ifadesini kullanamayacak. Bu bizim taahhüdümüzdür" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası'nın düzenlediği akşam yemeğinde konuşuyor. Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: "Kimse de bu ülkede bir daha Adnan Menderes örneğinden hareketle şehit başbakanımızdan hareketle zinhar hiçbir başbakana ya da cumhurbaşkanına, halkın iradesini taşıyan hiçbir lidere, 'dönemin' ifadesini kullanamayacak. Bu bizim taahhüdümüzdür" (İşadamlarına seslenerek), "Biz size şunu taahhüt ediyoruz: Önümüzdeki dönemde önce 2015 seçimleri, sonra 2019 seçimleri, inşallah 2023'e kadar bu ülke istikrar içinde olacak. Ondan sonra da olacak ama istikrar içinde olacak. Siz de bize şunu taahhüt edeceksiniz: Madem ki bize istikrarı verdiniz, biz de bütün dinamizmimizle sadece Türkiye'de değil, sadece çevre bölgelerde değil dünyanın her yerinde girişim ruhumuzla heyecanımızla Türkiye'nin ekonomisine, Türkiye'nin siyasetine, en önemlisi de devletimize güç katacağız. Sizden beklediğimiz budur"

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...