Tgrt Haber

Davutoğlu, 'Kimsenin şerefine laf ettirmem'

12 May 2015 19:38
Davutoğlu, 'Kimsenin şerefine laf ettirmem'

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kimsenin şerefine laf ettirmem. Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş ile siyasi rekabet yaparım ama onların da şerefi bana emanet" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Kimsenin şerefine laf ettirmem. Ben AK Parti Genel Başkanı olarak, Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş ile siyasi rekabet yaparım ama Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak onların da şerefi bana emanettir, bana. Onun için kimseye bu sözü sarfetmem ama kimsenin de bizim gözümüzün içine baka baka, tarihe ihanet edercesine bize hakaret etmesine izin vermeyiz." dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şimdi birtakım kasetlerden, tekrar şantajlardan bahsediliyor. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum; 2011'de olduğu gibi birileri eğer kaset üzerinden birilerini yıpratmaya kalkarsa ya da başka şantajlar ortaya çıkarsa, hangi partiden olursa olsun, hakkında kaset çıkarılan kim olursa onun yanında, şantajcıların karşısında olmaya varız. Ama aynı yürekliliği de muhataplarımızdan bekleriz." dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...