Tgrt Haber

Dayakçı kocasını ilk önce dövdü sonra bıçakladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 May 2022 09:50 - Güncelleme : 24 May 2022 10:17
Dayakçı kocasını ilk önce dövdü sonra bıçakladı

Adana’da kendisine sürekli şiddet uyguladığını iddia ettiği kocasını keser sapıyla dövüp bıçakla yaralayan kadın, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Adana’nın Seyhan​ ilçesinde meydana gelen olayda, 28 yaşındaki Arzu P., eşi Hacı P. eve alkollü geldiği ve kendisini sürekli dövdüğü için kocasıyla tartıştı. Arzu P’nin yaşadıkları tartışmaya rağmen ertesi gün eve yine alkollü gelen kocasını görünce çileden çıktı.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA BIÇAKLADI

Arzu P. eşinden yine şiddet​ görünce, bahçedeki keserin sapıyla kocasının darp etmeye başladı. Daha sonra Arzu P., bıçakla eşi Hacı P.’yi bacağından yaraladı.

Yaralı halde evi terk eden Hacı P., yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi’ne giderek yardım istedi. Polis ekibinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine Hacı P., ambulans ile Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KADIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Eve giden ekipler ise şüpheli Arzu P.’yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen Arzu P. ifadesinde, eşinin sürekli eve sarhoş geldiğini ve kendisini darp ettiğini öne sürdü.

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Arzu P., adliyeye sevk edildi. Hastanedeki tedavisi süren Hacı P.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...