Tgrt Haber

Dayısının boğazını keserek öldürdü: Cesedi böyle sürükledi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 May 2024 14:54 - Güncelleme : 30 May 2024 15:13

Erzurum'da dışarı çıkma mevzusu yüzünden tartıştığı dayısını boğazından bıçaklayarak öldüren 16 yaşındaki kız çocuğu tutuklandı. Küçük kızın diğer dayısı ile cesedi sürüklediği görüntüler ortaya çıktı.

Annesiyle birlikte Erzincan'da yaşayan 16 yaşındaki İ.A. bir süre önce dayısının Erzurum​'daki evine geldi. Sabaha doğru küçük kız ve dayısı arasında dışarı çıkma konusu yüzünden tartışma çıktı. 

BOĞAZINDAN BIÇAKLADI 

Tartışma büyüdü ve iddiaya göre İ.A. kendisini darbeden dayısı Murat T.’ye bıçakla saldırdı. Boğazından ve göğsünden bıçak darbeleri alan Murat T. kanlar içerisinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 unsurları ve polis sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan Murat T., kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Dayısının boğazını keserek öldürdü: Cesedi böyle sürükledi - 1. Resim

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde İ.A.'nın diğer dayısı ile birlikte yaraladığı dayısı Murat T'yi sürükleyerek taşıdıkları görüldü.
Poliste ifadesi alınan ve daha sonra mahkemeye çıkarılan İ.A., kasten öldürme suçundan tutuklanarak Erzurum Cezaevine gönderildi.
Öte yandan İ.A.'nın hakkında yakalama kararı ve 20'den fazla suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...