Tgrt Haber

'Dayıya sor' videosuyla tanınmıştı... Fenomen gaspçıyı adliyeye götüren polis şehit oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2023 17:02 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 17:23
'Dayıya sor' videosuyla tanınmıştı... Fenomen gaspçıyı adliyeye götüren polis şehit oldu

Adana'da bundan 8 yıl önce fenomen gaspçı Hüseyin'i adliyeye götüren polis memuru 52 yaşındaki Osman Akıncı, şehit oldu.

Adana​'da bundan 8 yıl önce bir polis memurunun çocuğunun 5 lirasını bıçak çekip zorla aldıktan sonra yakalanan Hüseyin T. verdiği cevaplarla birlikte sosyal medyada fenomen olmuştu. Gaspçı Hüseyin, dua kitabı sattığını öne sürmüş, ancak basın mensuplarının dua okumasını istemesi üzerine besmele bile çekememişti.

BİRÇOK PROGRAMA İLHAM KAYNAĞI OLMUŞTU

Bu video sosyal medyada en çok izlenen video olmuş, Hüseyin T. birçok güldürü programına da ilham kaynağı olmuştu. Hüseyin T. kendisini adliyeye götüren polis memurlarını da konuşmalarına dahil etmiş, "Aha dayıya sor" diyerek herkesi güldürmüştü.

KALP KRİZİ​ GEÇİRDİ

Hüseyin T.'yi adliyeye götüren polislerden biri olan Osman Akıncı, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevi esnasında dün kalp krizi geçirdi.

Şehit polis gözyaşları içinde uğurlandı

Hastaneye kaldırılan Akıncı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabaha karşı şehit oldu. Akıncı için bu sabah mezarlıkta tören düzenlendi. Akıncı'nın cenazesi törenin ardından toprağa verilmek üzere Mersin'in Mut ilçesine götürüldü.

Şehit polis memurunun cenazesi toprağa verilmek üzere Mersin'e götürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...