Tgrt Haber

DEAŞ’a darbe: Çok sayıda kişi yakalandı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
05 Ağustos 2024 18:13 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 18:14

Güvenlik güçleri terör örgütlerine darbe vurmaya devam ediyor. Nevşehir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Kayseri’de ise 5 DEAŞ mensubu yakalanarak gözaltına alındı.

DEAŞ​'a yönelik "Gürz-4" operasyonlarında 99 şüpheli yakalanmıştı. Güvenlik güçleri operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir​ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyette bulunan ve Nevşehir'de ikamet eden şahısları tespit etti.

DEAŞ’a darbe: Çok sayıda kişi yakalandı! - 1. Resim

3 TUTUKLAMA!

Şahıslar uzun süre teknik ve fiziki takibe alındı. Tüm deliller toplandıktan sonra da TEM (Terörle Mücadele) Şube Müdürlüğü belirlenen adrese operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Kayseri’de ise 5 DEAŞ mensubu yakalanarak, gözaltına alındı.

DEAŞ'a yönelik 26 ilde düzenlenen "Gürz-4" operasyonlarında 99 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlüklerince düzenlenen ve 3 gün süren operasyonlarda 99 şüpheli yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...