Tgrt Haber
 - Helikopteri görünce tutuştular
2 saat 49 dakika önce

FETÖ'nün cenazesinde Türk helikopteri paniği: 'Bizi almaya mı geldiler?'

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreninde kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Cenaze alanının üzerinde havalanan helikopterleri görünce Türk helikopteri sanan hainler yapılan anonsla rahatladı.
Gündem - Gündem
3 saat 23 dakika önce

Yargıtay'dan 'bavulcu' Mehmet Baransu hakkında karar!

Yargıtay, 2010 yılında bir bavul dolusu askeri belgeyi özel yetkili savcılığa teslim ederek FETÖ kumpası Balyoz soruşturmasının başlamasını sağlayan Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu hakkında verilen cezayı onadı.
Gündem - Gündem
4 saat 19 dakika önce

TUSAŞ'a saldıran hainlerin kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi konuştu: "Sohbet dahi etmediler, seslerini hiç duymadık"

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısı düzenleyerek 5 kişiyi şehit eden hainlerin 23 Ekim sabahı kahvaltı yaptığı işletmenin sahibi konuştu. İki teröristin de çok rahat olduğunu söyleyen işletme sahibi, "Çok normallerdi ama konuşma yoktu aralarında. Şüphe verecek hareketleri olmadı. Çantaları yanındaydı ikisinin de” dedi.
Gündem - Gündem
4 saat 37 dakika önce

Samsun'da 24 adrese uyuşturucu baskını: 17 gözaltı

Samsun'da narkotik ekipleri eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 17 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri 24 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
Gündem - Gündem
4 saat 40 dakika önce

Yılbaşı öncesi piyasaya süreceklerdi! Değeri tam 30 milyon lira!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde kaçak alkol fabrikasına baskın yapıldı. Baskında 28 bin 340 litre etil alkol ile piyasa değeri yaklaşık 30 milyon lira olan malzemelere el konuldu.
 - Narin cinayetinde kan donduran görüntüler!
4 saat 50 dakika önce

Narin cinayetinde kan donduran görüntüler ortaya çıktı! Panikle böyle koştu: 2 buçuk dakikada ne oldu?

Diyarbakır’da kaybolduktan sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmeden önceki son anları ortaya çıktı. Narin’in güvenlik kameralarına saat 14.02’de yürüyerek, yaklaşık 2 buçuk dakika sonra ise panik içinde koşarak girdiği görülüyor.
Gündem - Gündem
5 saat 22 dakika önce

Son dakika! Muğla deprem ile sarsıldı! AFAD detayları duyurdu

Son dakika: Muğla'da az önce deprem meydana geldi. Datça merkezli depremin büyüklüğü 3,5 olarak açıklandı. 
 - İddianame kabul edildi
5 saat 32 dakika önce

Son dakika | Yenidoğan çetesi soruşturmasında yeni gelişme: Kabul edildi

Son dakika haberi: Türkiye'nin gündemime oturan 'yenidoğan çetesi' skandalıyla ilgili başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Bebeklerin kasten ölmelerine neden olan çete hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.
 - Kızı geri dönmeyince kendisini yaktı!
5 saat 36 dakika önce

Önce içti sonra ateşe verdi: Kızı geri dönmeyince kendisini yaktı!

Denizli'de kahreden bir olay yaşandı. Halil Seliz, evden ayrılan kızının geri dönmek istemediğini söylemesi üzerine pazaryerindeki kalabalığın gözü önünde kendini ateşe verdi. 42 yaşındaki adam tedavi gördüğü hastanede 7 günlük yaşam savaşını kaybetti.
 - O çiçekçinin kahreden pişmanlığı...
5 saat 59 dakika önce

TUSAŞ şehidi Zahide Ekici'ye çiçeğini götüren esnafın kahreden pişmanlığı! 'Hayatımın en acı siparişiydi'

Ankara'da TUSAŞ'ın Kahramankazan'daki yerleşkesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda, 37 yaşındaki mühendis Zahide Güçlü Ekici, 14'üncü evlilik yıl dönümü için eşi tarafından gönderilen çiçeği almak üzere yerleşke kapısına geldiği sırada şehit oldu. 5 vatandaşın şehit olduğu saldırı Türkiye'yi yasa boğdu. Ekici'ye eşinin siparişini götüren çiçekçi Ali Özdemir, saldırıyı duyunca şoka girdiklerini söyleyerek, "O çiçekte bir aksilik vardı. Aslında, oraya gitmeden önce Saray bölgesindeki çiçekleri bırakıp oraya geçiyoruz. O gün bir şey bizi korudu, Saray bölgesine hiç siparişimiz yoktu ve direkt TUSAŞ'a gittik. Belki öncesinde oyalansaydık, biz de tam çatışmanın ortasında kalacaktık. Teslimatı yaptık ama keşke yapmasaydık. Hayatımın en acı siparişiydi, ölene kadar unutmayacağım bir sipariş" diye konuştu.
 - MSB duyurdu: 34 hedef yerle bir
6 saat 34 dakika önce

Son dakika | Teröristlerin inleri bir bir bombalanıyor! MSB duyurdu: 30 PKK'lı öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 34 terör hedefine yönelik gerçekleştirilen hava harekâtlarında, ilk belirlemelere göre 30 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirtildi.
 - Lisede korkunç olay!
6 saat 36 dakika önce

Lisede korkunç olay! Okulda herkesin gözü önünde arkadaşına kurşun yağdırdı!

Karaman’da bir lisede meydana gelen korkunç olayda lise öğrencisi okulda tartıştığı arkadaşın herkesin gözü önünde tabancayla 3 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan liseli genç hayatını kaybetti. İşte dehşete düşüren olayın detayları...
 - Genç kadını bıçakladı, kurtulmasın diye kapıyı kilitledi
6 saat 37 dakika önce

Masaj salonunda korkunç cinayet! Genç kadını bıçakladı, kurtulmasın diye kapıyı kilitledi

Konya'da eski sevgilisi Elif Ceren Arslan'ı öldüren zanlıya iyi hal indirimi uygulanmadı. Genç kadını masaj salonunda bıçakladıktan sonra kurtulmasını engellemek için kapıyı kilitleyen zanlı için müebbet hapis cezası istendi.
Gündem - Gündem
6 saat 59 dakika önce

İzleyenler kahkahaya boğuldu! Dev fare yolda yürüyenlerin üzerine böyle atladı

Edirne'de bir farenin insanların üzerine atladığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Saklandığı yerden fırlayarak insanları korkutan fareyi kedi ve köpekler ise görmezden geldi.
 - TUSAŞ saldırısını üstlenen terör örgütü belli oldu
7 saat 46 dakika önce

Son dakika | TUSAŞ saldırısını üstlenen terör örgütü belli oldu

Son dakika haberi: Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısına ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısını PKK'nın bir kanadı üstlendi. Terör örgütününün gizli hücre yapılanmasında faaliyet yürüttüğü ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
7 saat 46 dakika önce

Son dakika | Sağlık Bakanlığından TUSAŞ açıklaması! Yaralıların sağlık durumu belli oldu

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı, PKK tarafından TUSAŞ'ta düzenlenen terör saldırısında yaralanan 22 kişinin sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı.
 - İşte kan donduran konuşmalar
7 saat 58 dakika önce

Yenidoğan çetesinin skandalları bitmiyor! "Benzin param yok" deyip kutu kutu ilaç satmışlar: İşte kan donduran konuşmalar

Yenidoğan çetesinin yeni skandalları tek tek ortaya çıkmaya devam ediyor. Davada isimleri geçen şüphelilerin yeni telefon görüşmeleri ortaya çıktı. Hakan Doğukan Taşçı ile hemşire Hasan Basri Gök’ün telefon konuşmalarında hastanede aldıkları ilaçları sattıkları öğrenildi.
Gündem - Gündem
8 saat 6 dakika önce

Duvara çarpan otomobil, bahçeye uçup ters döndü

Antalya'da istinat duvarına çarpan otomobil, bahçe duvarında ters döndü. Otomobilin asılı kaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
 - İlk grup teslim oldu! Örgütte yeni çöküş dönemi
8 saat 59 dakika önce

PKK'yı 'fil yürüyüşü' sarstı! TUSAŞ şehitlerinin intikamı alınırken örgütte yeni çözülme başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist Abdullah Öcalan'a çağrısı Ankara kulislerinde konuşulmaya devam ederken hain bir saldırı gerçekleşti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yapılan terör saldırısı sonrası Suriye ve Irak'ta PKK'ya ait hedefler yerle bir edildi. İstanbul ve Ankara'da terör örgütü operasyonlarında birçok kişi gözaltına alındı. Türkiye, 'fil yürüyüşü' videosu paylaşarak 'savaşa hazırız' mesajı verirken, PKK'da yeni çözülmelerin başladığı görüldü. Mehmetçiğin operasyonları sonrası Habur'da teröristler teslim oldu. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
9 saat 1 dakika önce

TSK ve MİT bombaladı, PKK'da çözülme hızlandı: 3 terörist teslim oldu

TUSAŞ saldırısı sonrası güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya yurt içinde ve sınır ötesinde operasyon üstüne operasyon düzenliyor. Üst üste darbe yiyen örgütte operasyonlar sonrası çözülme hızlandı. Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarından kaçan 3 terörist Habur'da sınır birliklerine teslim oldu.
Sona Git