Tgrt Haber

Dedelerden Erdoğan'a destek, Kılıçdaroğlu'na tepki

24 Mart 2014 22:34
Dedelerden Erdoğan'a destek, Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti'nin Akçaşehir ve Sudurağı mitinginde sahneye çıkan 72 ve 92 yaşındaki dedeler, Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi.

Akçaşehir Beldesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla yapılan AK Parti mitinginde Bakan Elvan'ın; "Başbakan sizler için geceli gündüzlü çalışmasaydı. 90'lı yıllara geri dönerdik" sözlerine "Yah Yaahhh" diyerek tepkisini dile getiren yaşlı amcaları Bakan Elvan sahneye alarak söz verdi.
ASIL HIRSIZ KILIÇDAROĞLU
Sonrasında 92 yaşındaki 27 yıldır Ankara'da yaşayan Akçaşehirli bir amca'da sahneye çıkarak konuşmak istedi. Mikrofonu eline alan yaşlı amca; "Ben 1946 yılında askerdeydim. O zaman ben askerde iken 46 seçimlerinde Menderes konuşmaya geldi. Benim askerlik yaptığım yerde Fırat Nehri vardı. Biz sevkiyata giderken oradan bizi 7 günde kayıkla geçirdiler. Menderesin konuşmasından sonra bir arkadaşımız parmak kaldırdı söz aldı. O Arkadaş dedi ki; sayın başkan eğer milletvekli olursan iktidarı eline alırsan bir isteğim olacak. Biz burada senelerdir ıstırap çekiyoruz. Buraya köprü yapılması için çalışmalar yapıldı ama köprü yapılmadı. Eğer iktidar olursan buraya köprü yapacarmısın. dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...