Tgrt Haber

Pişkin taksici kamerada! 'Değişim' dedi, yaşlı kadını taksiye almadı

19 Ağustos 2023 11:39 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 11:45

Fatih’te bir taksi şoförü, hastaneye gitmek için kaldırımda bekleyen yaşlı kadını değişim saatinde olduğunu iddia ederek aracına almadı. Yaşlı kadın ayakta durmakta zorlanırken, taksicinin pişkin tavırları tepki çekti.

Her fırsatta zam isteyen fakat kalitelerini gün geçtikçe azaltan taksiciler, ülkenin en büyük sorunu olmaya devam ediyor. Yolcu beğenmeme, turist dolandırma, kısa mesafe sorunu ve müşteri ile kavga etme gibi sorunlarla içinden çıkılmaz hale geldi. 

Her gün yeni bir kaosla sosyal medyada gündem olan taksicilere bir yenisi daha eklendi. Bu kez olayın adresi İstanbul​'un Fatih ileçsi.

'DEĞİŞİM' BAHANESİ

İhlas Haber Ajansı'na göre, dün saat 13.00 sularında Fatih Haseki Caddesi’nde yaşlı bir kadın ve yanındaki diğer vatandaş hastaneye gitmek üzere kaldırımda taksi​ beklemeye başladı. Saatler geçmesine rağmen hiçbir taksici​ yaşlı kadını taksisine almazken, bir taksi sürücüsü ise değişim saatinde olduğunu iddia ederek yaşlı kadını aracına almadı.

Pişkin taksici kamerada! 'Değişim' dedi, yaşlı kadını taksiye almadı

Bunun üzerine sinirlenen vatandaşlar, "Hep değişim saati mi oluyor?" diyerek tepki gösterdi.

Saatler sonra oradan geçen ve içerisinde müşterisi bulunan bir başka taksi sürücüsü ise, yaşlı kadının yorulduğunu görünce aracına alarak hastaneye götürdü. Taksi sürücüsü, “Herkes işini düzgün yapmalı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...