Tgrt Haber

Dehşete düşüren olay! Ağaca asılı halde bulundu, ailesi sinir krizi geçirdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Eylül 2024 13:36 - Güncelleme : 29 Eylül 2024 13:56
Dehşete düşüren olay! Ağaca asılı halde bulundu, ailesi sinir krizi geçirdi

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. 35 yaşındaki Ö.K., ağaca asılı şekilde ölü bulundu. Olay yerine gelen ailesi sinir krizi geçirdi.

Bolu'nun Mudurnu​'ya bağlı Musalla Mahallesi Kabaca Dibi bölgesinde meydana gelen olayda; Ö.K., işinin tamamladıktan sonra süt toplama aracını ormanlık alanın kenarına park etti ve bir daha kendisinden haber alınmadı.

Seyirtepesine çıkan vatandaşlar, 3 çocuk babası olan 35 yaşındaki Ö.K.'yi ağaca asılı halde buldu. Ö.K.'yi o durumda gören vatandaşlar hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Dehşete düşüren olay! Ağaca asılı halde bulundu, ailesi sinir krizi geçirdi - 1. Resim

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, Ö.K.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayı duyan ailesi, olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Ekipler, olaya ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin29 Eylül 2024 14:05

Ne olur böyle haberler niye oluyor insanımızın hayatı bu kadar değersiz mi sanki

Sonraki Haber Yükleniyor...