Tgrt Haber

Demir yığınına dönen araçtan sağ çıktılar! Düzce'de korkunç kaza

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Aralık 2023 07:14 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 07:15

Düzce'de bariyerlere çarparak hurda yığınına dönen araçtaki iki kişi kazadan yaralı olarak  kurtuldu. 

Düzce​' dün gece saatlerinde konkunç bir kazaya sahne oldu. Kuzey Çevreyolu Kalıcı Konutlar istikametinde seyreden Ö.F.Ş. idaresindeki 81 ET 299 plakalı otomobil, Düzce-Bahçeşehir yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan T.Y.S. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaza yerinde güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından yaralıları adeta bir hurda yığınına dönen otomobilde sıkıştıkları yerden çıkarmaya başardı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Şans eseri ölümün kıyısından dönen yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Otomobil ise itfaiye ekiplerini çalışmalarının ardından bulunduğu lyedden çıkarılarak hurdalığa götürüldü. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...