Tgrt Haber

Denize attığı balık ağı kendi ayağına takıldı, boğularak can verdi

02 Ocak 2023 09:10 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 09:16
Denize attığı balık ağı kendi ayağına takıldı, boğularak can verdi

Trabzon’da bir balıkçı, av için çıktığı denizde attığı ağın kendi ayağına dolanması sonucunda denize düşerek boğularak hayatını kaybetti.

Trabzon’un Akçaabat​ ilçesinde av için kendisine ait tekne ile Akçaabat Limanı’ndan tek başına denize açılan Şevki Markal (48) açıkta motorunu durdurarak ağ atmaya başladı. O sırada attığı balık ağı ayağına takılan Markal, denize düştü. 

BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Ağdan bir türlü kurtulamayan Şevki Markal boğularak hayatını kaybederken, arkadaşları balıktan dönmemesi üzerine merak ederek kendisini telefonla aradı.

Telefonla ulaşamayınca bu kez tekneleri ile denize açılan balıkçılar arkadaşlarının teknesinin boş olduğunu görünce Sahil Güvenlik Komutanlığı’na haber verdi.

Denize attığı balık ağı kendi ayağına takıldı, boğularak can verdi

CANSIZ BEDENİ 10 METRE İLERİDE BULUNDU

Markal'ın cansız bedeni, balıkçılar ve olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından, teknesine 5-10 metre mesafede deniz içinde ayağı ağa takılmış ve boğulmuş  şekilde bulundu.

Sahil Güvenlik ekipleri şahsın cansız bedenini Akçaabat Limanı’na getirirken, cenazesi otopsi için Trabzon​ Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...