Tgrt Haber

Terlik uğruna canından oldu! Eşinin yardım çığlıkları arasında dalgalarla boğuştu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ağustos 2023 16:22 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 16:31
Terlik uğruna canından oldu! Eşinin yardım çığlıkları arasında dalgalarla boğuştu

Zonguldak'ta 31 yaşındaki Rasim Ünal, deniz kenarında akıntıya kaptırdığı terliğini almak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Genç adam, memleketi Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı.

Denizlerde yaşanan boğulma​ vakaları bu sene can yakan seviyeye çıktı. Bir boğulma haberi de Zonguldak​'tan geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, terliğini akıntıya kaptıran genç adam, denize girince dalgaların kurbanı oldu.

Olay, dün öğlen saatlerinde Zonguldak’ın Kızlar Plajı'nda meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, gezmek için eşi ile birlikte Zonguldak’a giden 31 yaşındaki Rasim Ünal, dalgalı olan denizde kumsalda gezerken, ayağındaki terliği çıktı. Bu sırada dalgalarla birlikte sürüklenen terliğini kurtarmak için denize giren genç, bir anda dalgaların arasında çırpınmaya başladı.

YAPILAN MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Eşinin çığlıkları sonucu Ünal’ın çırpındığını gören vatandaşlar hemen durumu sahil güvenlik ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri ve vatandaşlar Rüstem Ünal’ı denizden kurtararak bota çıkardı. Botla sağlık ekiplerine teslim edilen Ünal, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü. Ünal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Otopsi işlemi tamamlanan Rasim Ünal’ın cenazesi daha sonra Karabük’e getirildi. Merkeze bağlı Yeşilköy camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Ünal’ın cenazesi gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

Terlik uğruna canından oldu! Eşinin yardım çığlıkları arasında dalgalarla boğuştu

ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞTIĞI ÖĞRENİLDİ

Denizde boğularak hayatını kaybeden 31 yaşındaki Rasim Ünal’ın Kastamonu Üniversitesi’ne bağlı Araç Meslek Yüksek Okulunda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...